ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κουνέλι με μαυροδάφνη και μπαχαρικά

Μια συνταγή που θα δώσει στο γιορτινό τραπέζι σας γλυκόξινη γευστική νότα, μαζί με πλούσια αρώματα από μπαχαρικά, πορτοκάλι και δεντρολίβανο. Μία εξαιρετική συνταγή από την Γεωργία Κοφινά. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':55535,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}());

Μοσχαράκι στη γάστρα με δαμάσκηνα και κονιάκ

Μια υπέροχη συνταγή για το κυριακάτικο και γιορτινό σας τραπέζι. Ο συνδυασμός μοσχαριού και δαμάσκηνων δίνει ένα απίστευτα γευστικό αποτέλεσμα. Μία εξαιρετική συνταγή από την Ντίνα Νικολάου. (function() { var w=window, d=document;

Κοτόπουλο στη γάστρα με πορτοκάλι και μπαχαρικά

Καλή η κατσαρόλα αλλά η γάστρα έχει άλλη χάρη… Φτιάχνουμε κοτόπουλο στη γάστρα λοιπόν, το καρυκεύουμε με μπαχαρικά και το αρωματίζουμε με πορτοκάλι! Μία εξαιρετική συνταγή από την Γεωργία Κοφινά. (function() { var

Χοιρινό με πορτοκαλένιες πατάτες

Γεμιστό με γραβιέρα και σύκα, ωραία μελωμένο, με μια νόστιμη σάλτσα και καλοψημένες πατάτες φούρνου, αυτό το γιορτινό πιάτο θα κερδίσει τις εντυπώσεις στο τραπέζι της γιορτής. Μία εξαιρετική συνταγή από την Ντίνα Νικολάου. (function() { var w=window, d=document;

Χοιρινό μπριζολίκι στο φούρνο με σάλτσα από κρεμμυδάκια και δαμάσκηνα

Το χοιρινό καρέ λέγεται και μπριζολίκι και πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι που περιλαμβάνει 5-6 χοιρινές μπριζόλες τουλάχιστον ενωμένες. Θα πρέπει να το περιποιηθεί λίγο ο

Ψαρονέφρι με σάλτσα από ροζέ κρασί και μανιτάρια

Τα γαργαλιστικά αρώματα από το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο, το χρώμα από το ροζέ κρασάκι και η γεμάτη γεύση από την κρέμα γάλακτος κάνουν το πιάτο αυτό μια εξαιρετική επιλογή για το