ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ρολό με κιμά γαλοπούλας γεμιστό με σπανάκι και πιπεριές Φλωρίνης

Μία εξαιρετική συνταγή για ρολό με κιμά γαλοπούλας γεμιστό με σπανάκι και πιπεριές Φλωρίνης. Υλικά Για τη γέμιση: 2 κ.σ. βούτυρο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2

Μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου

Μία εξαιρετική συνταγή για μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου. Υλικά 1 ½  κιλό φτερούγες κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 1 φλ. κέτσαπ με βαλσαμικό ξίδι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μουστάρδα ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ½ κ.γ. πάπρικα 3-4 σταγόνες

Λεμονάτο σορμπέ πεπόνι

Μία εξαιρετική συνταγή για λεμονάτο σορμπέ πεπόνι. Υλικά 300 γρ. νερό 300 γρ. ζάχαρη 500 γρ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτια 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού 1 κ.σ. γλυκόζη μερικά φύλλα δυόσμου Εκτέλεση Σε μία

Ψητές τσιπούρες με λιαστές ντομάτες, ντοματίνια και κρασί

Μία εξαιρετική συνταγή για ψητές τσιπούρες με λιαστές ντομάτες, ντοματίνια και κρασί. Υλικά 4 τσιπούρες (400-600 γρ. / τσιπούρα), καθαρισμένες 1 βάζο λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες καλά

Σπανακοπιτάκια με ελιές και κεφαλοτύρι

Μία εξαιρετική συνταγή για σπανακοπιτάκια με ελιές και κεφαλοτύρι. Υλικά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1 κιλό σπανάκι, μόνο τα φύλλα ½  ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 120 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο 1

Χοιρινά μπριζολάκια γλασέ με σάλτσα βερίκοκο

Μία εξαιρετική συνταγή για χοιρινά μπριζολάκια γλασέ με σάλτσα βερίκοκο. Υλικά 4 μπριζολάκια χοιρινά, χωρίς κόκκαλα αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση 3 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο 3 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου 2 κ.σ.

Κέικ με γιαούρτι και πορτοκάλι

Μία εξαιρετική συνταγή για κέικ με γιαούρτι και πορτοκάλι. Υλικά 200γρ γιαούρτι 200γρ ζάχαρη 250γρ αλεύρι (κοσκινισμένο) 4 αβγά 1 κ.γ. baking powder 60γρ βούτυρο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι Για το γλάσο: 200γρ ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. ζεστό