ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
Λουκουμάδες με γιαούρτι
Ποιος δεν υποκύπτει στη γλύκα του λουκουμά σε όποια εκδοχή και αν βρεθεί μπροστά του; Δοκιμάστε τους με γιαούρτι και σίγουρα θα τους φτιάξετε ξανά πολλές φορές… Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h:
Ταρτ τατέν με παντζάρια
Φτιάχνουμε μια απολαυστική ταρτ τατέν με παντζάρια. Η γλύκα των παντζαριών ταιριάζει αρμονικά με το μηλόξιδο και το κύμινο. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες: 6-8 window.AdmanQueue
Σπανακόπιτα με πράσα και μυρωδικά
Αυτή η σπανακόπιτα δεν έχει τυρί ή φύλλο, αλλά είναι πεντανόστιμη και εξίσου χορταστική με την κλασική. Δοκιμάστε να τη σερβίρετε με γιαούρτι, ταιριάζει πολύ. Υλικά 500γρ. σπανάκι 400γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250ml γάλα φρέσκο 3
Σούπα με πράσο, καλαμπόκι και αγελαδινό γιαούρτι
Μια πολύ εύκολη συνταγή για μια απλή νόστιμη και θρεπτική σούπα. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες: 6 window.AdmanQueue
Γλυκιά κολοκυθόπιτα
Η γευστική και αρωματική κίτρινη κολοκύθα γίνεται πολύ νόστιμη γλυκιά πίτα. Θα την αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι, ενώ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό έχουμε 2 παραλλαγές της κλασικής συνταγής. Υλικά 8 φύλλα για πίτες, χωριάτικα (του εμπορίου ή
Ταραμοσαλάτα με ψητά παντζάρια και τρίμμα από αυγοτάραχο
Με έντονα αλμυρή και ιωδιούχα προσωπικότητα, απογειώνει γευστικά τα πιάτα που τον φιλοξενούν. Περί λευκού ταραμά ο λόγος… Υλικά 1 παντζάρι, περίπου 150 γρ. 200 γρ.
Πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες
Φτιάχνουμε απολαυστικά πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες: 4 window.AdmanQueue = window.AdmanQueue
Στήθος πάπιας με μανταρίνια, πουρέ σελινόριζας και κάστανα
Μια συνταγή για φιλέτο πάπιας εμπνευσμένη από τη γαλλική κουζίνα μας προτείνει αυτή τη φορά ο Γιώργος Δημητρακόπουλος. Ωραία ιδέα για ένα επίσημο κάλεσμα. Υλικά window.AdmanQueue
Εύκολοι κεφτέδες γαλοπούλας με σάλτσα τυριού
Όποιο υλικό και αν επιλέξουμε για να φτιάξουμε κεφτέδες, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε κιμά γαλοπούλας και συνοδεύουμε το πιάτο μας με σάλτσα τυριού. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue
Το ζεστό Aperol είναι το τέλειο κοκτέιλ για τα βράδια του χειμώνα
Μέχρι τώρα όλοι, από την Ιταλική Ριβιέρα μέχρι το αγαπημένο μας συνοικιακό μπαρ, γνωρίζουν το Aperol Spritz. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κοκτέιλ του καλοκαιριού
Πώς θα πετύχετε την τέλεια ψητή πατάτα
Σε ποιον δεν αρέσουν οι ολόκληρες ψητές πατάτες, με την αφράτη σάρκα, που συνοδεύουν ιδανικά το κρέας ή το ψάρι, ενώ στέκονται επάξια ακόμα και μόνες τους στο τραπέζι; Οι γιαγιάδες μας τις έψηναν στο τζάκι, εμείς τις
Πώς να κάνετε vegan τη Caesar Dressing
Μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς σαλάτες είναι σίγουρα η Caesar και αυτό οφείλεται κυρίως στo κρεμώδες ντρέσινγκ της, το οποίο έχει πλούσια γεύση. Όμως, ακόμα κι αν βγάλουμε το κοτόπουλο και το τυρί από τη σαλάτα,
Πατάτες βραστές έτοιμες στον μισό χρόνο
Μας αρέσει οποιαδήποτε τεχνική μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε το φαγητό μας γρήγορα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε το τέλειο κόλπο για να μαγειρεύουμε τις πατάτες στον μισό χρόνο. Το να βράζουμε ξεχωριστά τις πατάτες για
Γκρατέν με πατάτες και γλυκοπατάτες
Τώρα που οι γλυκοπατάτες είναι στην εποχή τους τις φτιάχνουμε ωραίο γκρατέν για ένα εύκολο κι εντυπωσιακό συνοδευτικό πιάτο. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες:
Παντζαροσαλάτα με μυζήθρα, πετιμέζι ροδιού και κολοκυθόσπορο
Μια εντυπωσιακή σε εμφάνιση, αλλά και γεύση σαλάτα με βάση το παντζάρι, που μπορεί κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει και σε ένα εορταστικό τραπέζι. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue
«Βούτυρο» μήλου με γλυκά μπαχαρικά
Τώρα που το μήλο είναι στην καλύτερη εποχή του, φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό άλειμμα, με ωραία αρώματα μπαχαρικών. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({ id: 7428, h: 'https://x.grxchange.gr', elementId: 'xau-7428-%%CACHEBUSTER%%', }) }); Μερίδες: για 2
Ψαρόσουπα με λαχανικά
Μια καλομαγειρεμένη ψαρόσουπα είναι το φαγητό που αναζητάμε όλοι στο τραπέζι, ακόμη και όσοι δεν αγαπούν ιδιαίτερα το ψάρι. Σε αυτή την εκδοχή εμπλουτίζεται με λαχανικά και σερβίρεται σχεδόν βελουτέ, δοκιμάστε τον τρόπο αυτό οπωσδήποτε, θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1
Μαρτίνι με φράουλες
Martini (μαρτίνι) ένα όνομα με δεκάδες παραλλαγές και με αμέτρητους λάτρεις. Ξεκινώντας από τα βασικά, λέγοντας martini εννοούμε ένα μείγμα από gin ή βότκα μαζί με βερμούτ, πάγο και γαρνιτούρα. Μόλις το μείγμα ετοιμαστεί, στραγγίζεται σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.
Arancini με μορταδέλα και φιστίκι
Tα arancini είναι ένα αγαπημένο ορεκτικό των Ιταλών γειτόνων μας από ρύζι. Εδώ με την προσθήκη μορταδέλας και φιστικιού γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστά για ένα κάλεσμα στο σπίτι με φίλους. Υλικά window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function ()
Cocktail Mimosa με χυμό κράνμπερι: Ένα κοκτέιλ για brunch
Πρόκειται για ένα κοκτέιλ που μπορούμε να το πιούμε νωρίς το απόγευμα. Μάλιστα, μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με brunch. Η κλασική αναλογία του mimosa αποτελείται από 4 μέρη σαμπάνιας και 1