ΤΟ matrix24.gr ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Γίνε κι εσύ εθελοντής. Μπορείς!

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! Στο πλαίσιο αυτό, το matrix24.gr γίνεται χορηγός επικοινωνίας όλων των εθελοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών, συμμετέχοντας στην προσπάθεια διάδοσης του εθελοντικού πνεύματος. Ο εθελοντισμός, μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, έχει αποκτήσει τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε ιδιαίτερη σημασία.Το κενό που δημιουργείται, καλούνται να καλύψουν πρωτοβουλίες πολιτών, οι οποίες εμποτισμένες με το πνεύμα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, επιχειρούν να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ώστε να διατηρηθεί ανέπαφος ο κοινωνικός ιστός και να αποφευχθεί η περιθωριοποίηση και η εξαθλίωση συνανθρώπων μας.

logos1

Το φάσμα των εθελοντικών δράσεων είναι ευρύ. Εκτείνεται από την παροχή τροφίμων σε άνεργους και άπορους, τη φροντίδα και φύλαξη ηλικιωμένων, τη διασκέδαση και διδασκαλία μικρών παιδιών, την παροχή βοήθειας σε μετανάστες που αγωνίζονται να προσαρμοστούν στην χώρα μας, την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, μέχρι την αιμοδοσία και τη δωρεά οργάνων.Το matrix24.gr προχωρά στην καθημερινή παράθεση εθελοντικών δράσεων ανά την επικράτεια, με μοναδικό κίνητρο την αφύπνιση του συλλογικού πνεύματος και την κινητοποίηση του πληθυσμού, που έχει διάθεση για προσφορά. Σε αυτήν την προσπάθεια, σας ζητά να γίνετε συνοδοιπόροι. Μπορείτε να μας στείλετε εθελοντικές δράσεις που διοργανώνονται και χρήζουν δημοσιότητας στο e-mail [email protected] κι εμείς θα τις αναδείξουμε.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

Αφιέρωμα του matrix24.gr στον Εθελοντισμό

Γραμμή Ζωής-Στήριξη ανήμπορων ηλικιωμένων

Η «Γραμμή Ζωής»  συμβάλει στην αντιμετώπιση περιστατικών εξαφάνισης ηλικιωμένων αλλά και σε περιστατικά καταγγελίας κακομεταχείρισης, κακοποίησης ή παραμέλησης ηλικιωμένων.