ΥΓΕΙΑ

ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Καλλιθέα εργάζεται ο πρωταθλητής γιατρός στην υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων. Φέρεται ότι είναι στενός φίλος προέδρου κόμματος!

Του Αιμίλιου Νεγκή

Συνδαιτυμόνας του προέδρου μεγάλου κόμματος φέρεται ότι είναι ο πρωταθλητής στην υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων γιατρός, μαζί με άλλους 10 συναδέλφους του, που εντόπισαν πρόσφατα οι έλεγχοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «martix24.gr», ο γιατρός είναι παθολόγος και εργάζεται στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Καλλιθέα. Όπως έδειξαν οι έλεγχοι της συνταγογράφησης ο εν λόγω γιατρός είχε γράψει μέσα σε ένα μόλις μήνα 2.271 συνταγές για φάρμακα, όταν οι υπόλοιποι γιατροί του υποκαταστήματος της ίδιας ειδικότητας είχαν γράψει κατά μέσο όρο μόλις 500 συνταγές!

Επίσης, η ανάλυση των δεδομένων απ’ όλη τη χώρα ανέδειξε ότι κατά μέσο όρο οι παθολόγοι έγραψαν μόλις 308 συνταγές για φάρμακα. Οι υψηλές γνωριμίες του γιατρού δεν φαίνεται ότι θα το σώσουν, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δώσει εντολή η υπόθεση να οδηγηθεί και στη Δικαιοσύνη.

Σήμερα, ο γιατρός αναμένεται να λάβει σχετική επιστολή από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Γερ. Βουδούρη, προκειμένου να δώσει εγγράφως εξηγήσεις εντός 5 ημερών. Ακολούθως, αναμένεται να διακοπεί η σύμβασή του με τον οργανισμό και η υπόθεση θα παραπεμφθεί  στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.