ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΕΚΑ ΠΑΡΑΗΓΑ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΜΕΤΡΩΝ

Για τρομακτικά διλήμματα του Ελληνικού λαού έκανε λόγο η Αλέκα Παραρήγα που κάλεσε του πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές σε ομιλία της στο Ηράκλειο.

"Ή θα εξεγερθούμε, ή θα τελειώσουμε", ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια ομιλίας της στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων και ζητώντας την ενίσχυση του ΚΚΕ .

Η γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι "η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας καταιγίδας μέτρων" και ότι "μέχρι τις εκλογές η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα υλοποιήσει νέα σειρά σκληρών μέτρων, όχι με διάλογο" αλλά "με όργιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού".

Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε τα επιχειρήματά της κατά του μνημονίου και τόνισε ότι οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση. Επίσης ανέφερε ότι το ΚΚΕ δίνει μάχη με επιχειρήματα.

Σχετικά με την πρόκληση που δέχθηκε από την Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, εκτίμησε ότι από την απεργία θα πληγεί ο μεγαλέμπορος και όχι ο φτωχός αγρότης και χαρακτήρισε "πρόκληση" τις δηλώσεις της προέδρου της ΔΗΣΥΜ. Επίσης, είπε ότι θα υπάρξει "τρομοκρατία μέχρι τις κάλπες".

Μετά την ομιλία της, η κ. Παπαρήγα είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Αριάδνη ΑΕΒΕ, που βρίσκονται σε απεργία από τις 13 Ιανουαρίου.

 

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.