ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ» ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Στους κόλπους της κυβέρνησης κυριαρχεί έντονος προβληματισμός για τις πολλές φορές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις πολιτών κατά πολιτικών. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι οι αντιδράσεις από ισχνές μειοψηφίες, δεν μπορεί να συμβούν ξανά. Ο υπουργός, από το βήμα της Βουλής, την Παρασκευή κάλεσε όλα τα κόμματα να σταθούν απέναντι σε αυτές τις μειοψηφίες.

Στη σημερινή σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Καψής.

Εχθές,  η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατήγγειλε από την Καβάλα που βρέθηκε κατά τη διάρκεια περιοδείας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ότι ετοιμάζεται προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η κ. Παπαρήγα  αναφέρθηκε σε καταγγελίες για προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και  κατήγγειλε ότι καλούνται σε ειδικές δυνάμεις ώστε να προκαλέσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ | Matrix 24 12/03/2012

    […] επίσης: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ» ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.