ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας για το PSI χαιρέτησε, με δήλωσή του, ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι».

"Η συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα, το λεγόμενο PSI, ολοκληρώνεται με θετικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του χρέους, αλλά και για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται", επισήμανε ο Γ. Παπανδρέου.

Πρόσθεσε ότι "τώρα είναι στο χέρι μας και να υπερασπιστούμε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και να αλλάξουμε τη χώρα για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον σε στέρεες βάσεις".

"Η συνέχιση των αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση. Και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε και αυτό τον στόχο. Ήδη, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας δίνουν και ελπίδα και αισιοδοξία, καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές", επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… CAC΄s

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ CDS

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.