ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Την προεκλογική περίοδο εγκαινίασε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην πλατεία Συντάγματος.

«Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, κάνοντας λόγο για «σύγκρουση είναι εφ' όλης της ύλης». Η γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές, «συγκρούονται δύο στρατηγικές: Αυτή των συμφερόντων του κεφαλαίου και η απέναντί της των συμφερόντων, της εργατικής τάξης και των φτωχών αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου».

«Εμείς οι κομμουνιστές έχουμε ευθύνη ως την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες να είμαστε παντού όπου οι εργαζόμενοι απειλούνται με τις ατομικές συμβάσεις, με μειώσεις μισθών, με πείνα και φτώχεια, εκεί που αναπτύσσεται η εργοδοτική τρομοκρατία και η προβοκάτσια», πρόσθεσε.

Η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα να δηλώσουν «πώς θα διαπραγματευθούν στο πλαίσιο της ΕΕ το οποίο δεν το αμφισβητούν στο ελάχιστον; Πώς θα συνδυάσουν την βελτίωση της ζωής των εργαζομένων και την τήρηση των συμφωνημένων;»

Σχετικά με τη δημιουργία νέων κομμάτων και τη συμμετοχή τους στις εκλογές , η γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ότι πολλοί, αναγορεύουν το ζήτημα αυτό σε θέμα δημοκρατίας, «αφού η δημοκρατία προβάλλεται σαν κάτι που λένε για όλα τα γούστα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι συμφέρει τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να τρομοκρατούν τον λαό ότι αν δεν προκύψει κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή ισχυρής συνεργασίας, τότε μας περιμένει χάος.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.