MEDIA

ΣΕ ΜΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ…

Όλο και κάποιος κάτι λέει, όλο και κάποιος κάτι δηλώνει, αλλά ένα μούδιασμα -παραμονές εκλογών- υπάρχει. Ώσπου να αποδοθούν ξανά τα του Καίσαρα σε όλους τους Καίσαρες και Αύγουστους της TV και των media.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Ο Άρης Τερζόπουλος έγραψε ένα κείμενο ψυχής, αναλύοντας την πτώση της εταιρείας του Πέτρου Κωστόπουλου, που κάποιες στιγμές ήταν στα όρια της υψηλής λογοτεχνίας και φανέρωνε τρυφερότητα και σοφία. Ανάμεσα σε άλλα γράφει: «…Σε διάφορα blogs διάβασα διάφορα σχόλια, όχι και τόσο επαινετικά για τον ίδιο (σ.σ: τον Πέτρο Κωστόπουλο) και φαίνεται ότι πολλοί χάρηκαν για την πτώση. Αλλά όπως και να το κάνουμε, είτε συμπαθείς είτε αντιπαθείς κάποιον, η πτώση είναι μια από τις πιο σκληρές εμπειρίες της ζωής. Αν μάλιστα πρόκειται για επιχείρηση, δεν είναι σκληρή μόνο για τον πρωταγωνιστή, αλλά και για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που χάνουν τη δουλειά τους σε τέτοια εποχή κρίσης. Το μόνο που θα είχα να τον προτρέψω, μιας και κάποια από τα πρόσωπα που δούλευαν γι αυτόν, κάποτε δούλευαν για μένα, είναι αν μπορεί να μην αφήσει να πέσουν στην άβυσσο, κάνα δυο άτομα, οι πιο πιστοί του συνεργάτες, που έμειναν κοντά του μέχρι το τέλος».

Στον ΣΚΑΪ παλεύουν να καλύψουν το μεγάλο κενό που τους άφησε η «Ελληνοφρένεια» και αγωνίζονται με κάθε είδους εκπομπές στην θέση της. Το υπ’ αριθμόν τρία στη σειρά σατυρικό τους πρόγραμμα είναι  η «Συντέλεια», με βασικό δημιουργό τον Μάνο Βουλαρίνο, με το καυστικό του χιούμορ που υπήρξε συνεργάτης της τηλεοπτικής «Ελληνοφρένειας». Για να δούμε θα τους βγει αυτό τουλάχιστον!

Πάντως με το «Ίδρυμα», έως και τη Νικολέττα Ράλλη στα «Σφηνάκια» νοσταλγούσαμε.

Μιλώντας για σατιρικές εκπομπές, αναρωτιέμαι τι γίνεται εκείνο το «Κάψτε το σενάριο» και πόσο ευχαριστημένοι είναι στο Mega με αυτό. Κατανοώ την προσπάθεια να βρεθούν νέοι με τη δική τους οπτική στην καυστική σάτυρα, αλλά όταν τα πάντα σαρώνονται απ τους τυφώνες «Ράδιο Αρβύλα», Θέμο και Λαζόπουλο, μάλλον θέλει να το …κουράσουν αλλιώς το θέμα.

Αλήθεια, εκείνος ο υπερ-ταλαντούχος Γιώργος Μητσικώστας γιατί δεν τον παίρνει κανείς τηλέφωνο από τους τηλεοπτικούς σταθμούς; Και μοναδικός στο είδος τους είναι και εμπειρία διαθέτει και εξαιρετικούς συνεργάτες έχει.

Δε σας λείπει απ’ το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Ψιννάκης; Με τα «θεά» του, τα καλιαρντά του, τα προοδευτικά του, τους τσακωμούς με την σπασίκλα της τάξης, τη σημαιοφόρο Ευγενία! Τι ωραία που περνούσαμε! Ενώ τώρα, αυτός ο καινούργιος της επιτροπής έχει ένα φλωρέ, να το πεις! Αυτός που στο γυμνάσιο θα φόραγε φουλάρι και όλοι άλλοι μπλούζες με τον Sid Vicious…

Θα μου πείτε, τον έχασε η τιβί τον κέρδισε η Βουλή, στα προσεχώς, τον κ. Ψιννάκη. Ήταν που ήταν σοβαροφανές το δράμα, θα ‘χει τώρα και μουσικοχορευτικά!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.