ΚΟΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ

Για την Αβάνα αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες όπου θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από ένα μήνα για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Κατά την επιστροφή του στη Βενεζουέλα, στις 17 Μαρτίου, ο Τσάβες είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στην Κούβα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, επιβεβαιώνοντας ότι ο όγκος τον οποίο είχε αφαιρέσει το 2011 επανεμφανίστηκε.

«Ανακοινώνω ότι απόψε θα είμαι καθ' οδόν για την Αβάνα προκειμένου να ξεκινήσω την Δευτέρα την ακτινοθεραπεία, όπως συστήνουν οι γιατροί μου», είπε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος στο μήνυμά του που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της χώρας. Μιλώντας στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, στο Μέγαρο Μιραφλόρες, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του. «Θα τηλεφωνώ, θα υπογράφω, θα διαβάζω», είπε χαρακτηριστικά.

Η θεραπεία αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις ή πέντε εβδομάδες, ωστόσο ο 57χρονος Τσάβες είπε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στο Καράκας «σε λίγες ημέρες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.