ΚΟΣΜΟΣ

ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ Ο ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ

Στη Δαμασκό έφτασε ο ειδικός απεσταλμένος του Αραβικού Συνδέσμου και των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία Κόφι Άναν, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Στόχος του Κόφι Άναν είναι να ασκηθεί πίεση στο καθεστώς του Σύρου προέδρου, ώστε να τερματιστεί η αιματοχυσία στη χώρα.

Σύμφωνα με πηγές του τοπικού αεροδρομίου ο απεσταλμένος του ΟΗΕ έγινε δεκτός από τον Σύρο Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Φαϊζάλ Μεκντάντ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο.

Το αιματοκύλισμα στη χώρα συνεχίζεται. Μόνο χθες τουλάχιστον 72 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς του καθεστώτος Άσαντ στην Χομς.

Τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι οι συριακές δυνάμεις έχουν σκοτώσει 7.500 ανθρώπους. Το Δεκέμβριο, η συριακή κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι "τρομοκράτες" σκότωσαν 2.000 στρατιώτες και αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.