ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Κατά μέτωπο επίθεση στο μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και σε όσους στήριξαν την ιστορία των Αράβων επενδυτών εξαπέλυσε σήμερα μέσω ανακοίνωσής του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το σχετικό κείμενο: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδηγείται σε πτώχευση όσο ο μεγαλομέτοχος του 54% δεν συμπράττει σε μια ομαλή διαδοχή αναλαμβάνοντας τις νομικές και οικονομικές ευθύνες  που του αναλογούν. Η στάση του «οι μετοχές μου είναι ανενεργές, δεν λογοδοτώ (ούτε καν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων), δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη και όποιος θέλει ας με πάει στα δικαστήρια» δεν αφήνει κανένα περιθώριο σοβαρών εξελίξεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα υπόλοιπα που λέγονται ή γράφονται είναι άνευ ουσίας για αποφυγή ή συμψηφισμό ευθυνών και για λαϊκή κατανάλωση.

Το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε ο μεγαλομέτοχος τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε ίσως να αντιμετωπισθεί συλλογικά από πολλούς επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους. Όμως μετά από την εγκληματική εξάμηνη καθυστέρηση λόγω Τσάκα όταν φάνηκε ότι διάφοροι επώνυμοι Παναθηναϊκοί θα προσπαθούσαν έστω και την ύστατη στιγμή να βγάλουν την ΠΑΕ από το αδιέξοδο, τρία μέλη δια των παραιτήσεών τους άφησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ με 10 μέλη, χωρίς δηλαδή τη δυνατότητα να παίρνει ουδεμία απόφαση, και έδωσαν έτσι την χαριστική βολή και σε αυτήν την προσπάθεια.

Στην τελευταία αυτή προσπάθεια κατέθεσα πρώτος τα χρήματα που μου αναλογούσαν και όταν οι εκκλήσεις μου να μην παραιτηθεί η Διοίκηση απέτυχαν ζήτησα να τα αποσύρω διότι επί της ουσίας η προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου διεκόπησαν.  Αν και φοβάμαι ότι είναι πλέον πολύ αργά, σε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού τα χρήματα αυτά είναι πάντα διαθέσιμα, όμως η λογική λέει ότι η έλλειψη Διοίκησης αυτήν την κρίσιμη περίοδο οδηγεί πλέον και μαθηματικά στην καταστροφή.

Υ.Γ.  Οι «πριγκηπικές» φυλλάδες και οι «πριγκηπικοί» δημοσιογράφοι που με ξεδιάντροπο τρόπο στήριξαν την ιστορία του Τσάκα γελοιοποιούνται ακόμη περισσότερο όταν με περίσσιο θράσος παίρνουν «θέση» ή «στεναχωριούνται» για τις σημερινές δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΖΙΓΚΕΡ | Matrix 24 27/03/2012

    […] • ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.