ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Το Champions League... σοβαρεύει και αυτό φαίνεται από τη σπουδαία αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά. Μαρσέιγ-Μπάγερν το άλλο ζευγάρι της ημέρας.

Μέσι εναντίον Ιμπραϊμοβιτς κι άλλοι πολλοί. Είναι το ζευγάρι που περίμενε να δει κάθε ποδοσφαιρόφιλος. Το επόμενο είναι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στον τελικό (οι διασταυρώσεις των ημιτελικών ευνοούν ένα τέτοιο σενάριο). Η Μπαρτσελόνα δεν έχει την εύκολη αποστολή όπως αυτή με τη Λεβερκούζεν στην προηγούμενη φάση, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί φαβορί λόγω εικόνας και φυσικά ποιότητας. Από την άλλη πλευρά η Μίλαν παίζει σε δύο ταμπλό: σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πέρασε την Άρσεναλ στη φάση των 16 με τέτοιο τρόπο που πήγε να βγάλει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια και τώρα κόντρα στους Καταλανούς και κατόχους του τροπαίου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να πάει με... ασφάλεια στη ρεβάνς του Καμπ Νου. Το ίδιο θέλει και η ομάδα του Γκουαρδιόλα: να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Μπενφίκα-Τσέλσι.

Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, η Μπάγερν είναι η ομάδα που θεωρείται φαβορί κυρίως λόγω των τελευταίων εμφανίσεων στη Bundesliga, αλλά και της σαρωτικής νίκης με 7-0 επί της Βασιλείας στον προηγούμενο γύρο. Ωστόσο και η Μαρσέιγ έχει τις δικές της πιθανότητες, έχοντας μάλιστα ως βασικό στόχο τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού έχει μείνει πίσω στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντεσάμπ πέρασε με χιτσκοκικό τρόπο την Ίντερ στη φάση των 16 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό με το οποίο την κέρδισε στο πρώτο ματς και αυτό στο Μιλάνο που της χάρισε την πρόκριση.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα:

21.45: Μαρσέιγ-Μπάγερν
21.45: Μίλαν-Μπαρτσελόνα

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.