MEDIA

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΤΕΡ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πολλές οι φήμες και ακόμη περισσότερες οι ελπίδες για δυνατούς παράγοντες του τύπου, ιστορικά περιοδικά και το «πολύπαθο» Αλτερ.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Επισήμως δεν έχει αναλάβει καμία θέση ούτε ως σύμβουλος, ούτε ως οτιδήποτε άλλο, ο Πέτρος Κωστόπουλος στη Δάφνη Επικοινωνίες. Μια επίσκεψη για συζήτηση, την προπερασμενη Δευτέρα,  που πραγματοποιήθηκε απ τον πατριάρχη του εγχώριου life style στην οδό Αιγιαλίας όπου και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Δάφνης, πυροδότησε συζητήσεις, που όμως είναι νωρίς για να οδηγήσουν σε συμπεράσματα.

*Το πρώην πνευματικό του δημιούργημα, πάντως, το ΟΚ, που έχει περάσει στον Όμιλο του ΑΝΤ1, πλέον, συνεχίζει μια αξιοσημείωτη ανοδική πορεία σε πωλήσεις, αλλά και σε περιεχόμενο, μη χάνοντας θέμα.

*Κουβέντες πολλές γίνονται για το αν θα υπάρξει ξανά το περιοδικό που για δυο δεκαετίες ήταν αχτύπητο απ όλα τα άλλα, για το Down Town. Καμία δεν καταλήγει, επίσης, πουθενά. Προσωπικά, συναισθηματικά ευάλωτη και δεμένη με τον τίτλο και έχοντας δουλέψει σε αυτό για δεκατέσσερα, περίπου χρόνια, λέω πως συνήθως οι προσπάθειες για αναβίωση δυναμικής ενός τίτλους δεν στέφονται με επιτυχία. Ο θρυλικός Ταχυδρόμος, όσο και αν έγινε ένθετο έντυπο η αν υπήρξε ξανά ως λογότυπο, δεν έγινε ποτέ αυτό που υπήρξε, αλλά στάθηκε ο απόηχος ιαχών του μεγαλείου του.

*Τα έντυπα γενικά τα φτιάχνουν οι άνθρωποι, οι ψυχές τους, οι ιδέες τους, το ταίριασμα τους και όχι οι πενταχρωμίες και η ποιότητα χάρτου.

*Μαζική παρουσία εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του γνωστού πλέον ως «πολύπαθου» Αλτερ, για συζήτηση και ενημέρωση από τα σωματεία και το προεδρείο εργαζομένων. Οι φήμες θέλουν την επόμενη εβδομάδα να γίνεται νέα πρόταση απ το διοικητικό συμβούλιο για να βρεθεί λύση.

*Αμήν!

*Πιστέψτε με, πως η κατάσταση για του εργαζόμενους και στο Αλτερ, με τα προβλήματα να έχουν εμφανιστεί πριν απ την κρίση στα ελληνικά ΜΜΕ, έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα, απελπισία και απόγνωση πολλούς απ τους συναδέλφους. Αξιοθαύμαστοι όσοι αγωνίζονται ακόμη για την υπόθεση του ΑΛΤΕΡ, αλλά πλέον πρέπει να υπάρξει λύση, ακόμη και με την παρέμβαση αυτής της μεγαλομανούς, μη ικανής, αυτιστικής και εγωκεντρικής εξουσίας.

*Πέρα απ τη καταμέτρηση ενσήμων, τη κοστολόγηση χρόνων για τα επιδόματα επίσχεσης –που αργούν συγκλονιστικά- την απαρίθμηση εργαζομένων σε τομείς, μιλάμε για ανθρώπους που ζουν στην απελπισία τους, εδώ και ενάμιση χρόνο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.