ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΑΝΤΟΣ: «ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τα κακώς κείμενα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο που ήταν σαφώς περισσότερα από τα θετικά. Οσον αφορά στο μέλλον του, επανέλαβε το γνωστό ...«ουδέν νεότερο».

«Στο πρώτο ημίχρονο πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν. Αυτό δυστυχώς έγινε διότι σε πολλές στιγμές δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Από το 15' και μετά αφήσαμε τον αντίπαλο, δεν μαρκάραμε καλά και το Βέλγιο που έχει μια καλή ομάδα πήρε την πρωτοβουλία, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ και το πέτυχε. Η ομάδα μου δεν συνηθίζει να δέχεται γκολ από στημένη φάση και αυτό δεν μου άρεσε», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Στο β' μέρος βελτιωθήκαμε, είχαμε καλή ανάπτυξη, αλλά δεν κάναμε κάτι παραπάνω όταν το Βέλγιο έμεινε με 10 παίκτες. Ίσως οι παίκτες παίζουν περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Τα τελικά του Euro είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας να διορθώσουμε πολλά πράγματα γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά».

Ερωτηθείς για τις επιλογές του για την τελική 23άδα που θα πάρει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, είπε: «Υπάρχουν 30-32 ποδοσφαιριστές που μπορούν να επιλεχθούν στην τελική 23άδα. Ελπίζουμε να μη συμβεί κάτι και να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου ώστε με τα δικά μου κριτήρια να κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Επίσης, μας δημιουργεί πρόβλημα που το πρωτάθλημα θα τελειώσει μία εβδομάδα αργότερα και θα πρέπει να επιλέξουμε παίκτες την τελευταία στιγμή».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, δεν μας έδωσε κάτι καινούργιο: «Φημολογίες πάντα θα υπάρχουν. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος σε όσα έχω πει. Όταν θα έχω την τελική απόφαση θα επικοινωνήσω με τον πρόεδρο (σσ. Πιλάβιο). Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Euro και αυτό πρέπει να μας απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.