MEDIA

ΚΕΔ ΚΑΤΑ ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και των συνταξιούχων πάει να ρίξει η "συγκυβέρνηση της συμφοράς της ΕΣΗΕΑ" ( όπως αποκαλεί την πλειοψηφία του ΔΣ ), ισχυρίζεται σε καταγγελία της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

Την καταγγελία αυτή έκαναν στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ οι εκπρόσωποι της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, Δημήτρης Τσλαπάτης και Μαρία Γκίκα. Ο λόγος για την 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για αυτήν την εβδομάδα και την αναγγελία για δήθεν προσφυγή στα δικαστήρια, ώστε να φανεί ότι σώζουν τα αποθεματικά των ταμείων.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της περασμένης Πέμπτης, η ΚΕΔ κατέθεσε στα πρακτικά την απόφασή της, απέναντι στη στάση της πλειοψηφίας και αφού προηγήθηκε απόπειρα αστυνόμευσης των μελών του ΔΣ, από κάποια μέλη του ΜΣ.

Από την πλευρά της ΚΕΔ επισημάνθηκε ότι ο κύριος Τρίμης είναι υπεύθυνος όχι μόνο για τον τεμαχισμό του κλάδου και την μη υπογραφή ΣΣΕ, αλλά και για τα άδεια αποθεματικά ταμεία. Τον κατηγόρησαν ότι πετάει τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ για απεργιακά φύλλα μαϊμού, πληρώνοντας τους εργοδότες που τα τυπώνουν.

Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται δίπλα στον κλάδο και απέναντι στη συγκυβέρνηση της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.