MEDIA

CATASTROIKA: ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13

Αν είσαι χρήστης των social media δεν υπάρχει περίπτωση να μην είδες δημοσιευμένο σε «τοίχο» φίλων σου το Debtocracy,  το ντοκιμαντέρ της Κατερίνας Κιτίδη –και του Άρη Χατζηστεφάνου που σε προκάλεσε να σκεφτείς έξω από «κουτάκια». Τα επαναστατικά παιδιά επιστρέφουν και το γιορτάζουν.

Της Χαράς Ιωάννου

Το Debtocracy, το οποίο είδαν τουλάχιστον 2 εκ. θεατές σε όλο τον κόσμο ήταν το πρώτο βήμα. Η Catastroika αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης. θα διατίθεται δωρεάν και στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των θεατών. Οι δημιουργοί του έχουν ήδη ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους συνομιλώντας με προσωπικότητες όπως ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Κεν Λόουτς, ο Λούις Σεπούλβεδα. Κάτι παραπάνω από σένα ξέρουν.

Οι δημιουργοί του Debtocracy διοργανώνουν στο Gagarin 205 μεγάλη συναυλία ενίσχυσης για την νέα τους παραγωγή με τίτλο Catastroika. Τρίτη και 13 ενώνουμε την γκαντεμιά με τη μουσική.

Ο B.D. Foxmoor (Active Member) συναντά για πρώτη φορά τον Σπύρο Γραμμένο μαζί με τους Illegal Operation και τους Dagobah System. Στα πλατό ο παραγωγός του Best 92,6 Γιώργος Καμπούρης.

Πάτα play για να ακούσεις την δημοσιογράφο Ναόμι Κλάιν να μιλά για την κυβέρνηση Παπαδήμου: http://www.catastroika.com/videos.php

Δείτε το Debtocracy εδώ: http://www.debtocracy.gr/index.html

info: www.catastroika.com

 

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.