MEDIA

DANCING WITH... ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ

Κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, ισχυρά και μη, προχωρούν σε απολύσεις, μειώσεις και όλα τα σκίζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά. Επαναλαμβάνεται ο δυσοίωνος πρόλογος μας, αλλά σάμπως φταίμε;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Μήπως έχω σε χαρούμενο νέο και δε σας δίνω από κακία; Αυτά ξέρω, αυτά μολογάω!

*Ηχούν οι σάλπιγγες των απολύσεων στο Μέγκα, με συμφωνίες λέει άνωθεν, για να μην αλλοιωθούν οι λίστες των εργαζομένων που θα πάρουν σειρά στο ταμείο ανεργίας.

*Ο ΑΝΤ1 δρομολόγησε επίσης μειώσεις μισθών, ενώ η Espresso απέλυσε ήδη 6 εργαζόμενους!

*Και ενώ η εξαφάνιση του Αλτερ έγινε συνήθεια, αρκετοί γνώστες του θέματος διατρανώνουν πως πρόκειται για νεκροφάνεια και όχι για πτώμα στο νεκροτομείο και πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις!
*Αμήν!

*Η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασίλειου, η Νικολέτα Ράλλη, ήταν οι όμορφες νέες που ετοιμάζονταν να δοκιμαστούν στις φούρλες, τα σαρώματα, τα τινάγματα του Dancing with the stars, με την Δανδουλάκη στο κέντρο της κριτικής επιτροπής, ανάμεσα σε Λάτσιο και Κωστάλλα. Πλην όμως, το κανάλι, είπε αργότερα που θα ρθουν και τα κότερα και το άφησε να το ξαναδεί το θέμα από Σεπτέμβρη βγάζοντας το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», πρόγραμμα όσο να ναι πιο οικονομικό. Πέρυσι δεν προτιμήθηκε, φέτος, όμως πρώτο και καλύτερο!

*Σε σκηνές απ' τα προσεχώς είδαμε την κ. Μανωλίδου να τσακώνεται με μια ομάδα τραβεστί που έκαναν σόου, πράγμα διόλου πρωτότυπο διότι και πέρυσι τα ίδια έκανε.

*Δεν ξέρουν, λέει, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, τι θα κάνουν του χρόνου και αν θα συνεχίσουν να κάνουν πρωινό.

*Κυρίως βεβαία δεν ξέρουν τα κανάλια, αν θα χουν πρωινό πρόγραμμα ή μια βάρδια μόνο, μεσημέρι με βραδάκι, ένα 8ωαρακι, για οικονομία!

*Ήδη όμως η ελληνική τηλεόραση δείχνει να μην υπάρχει. Επαναλήψεις, επί επαναλήψεων και κάτι φτωχοσειρούλες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και εκπομπές με φτώχεια θεμάτων, διότι δεν υπάρχουν και πολλά συνεργεία τεχνικών, που να θυμίζουν το ΑΛΤΕΡ πριν κλείσει.

*Ο Σταύρος Θεοδωράκης, που πάντα του είχαν αδυναμία οι μεσημεριανές εκπομπές, μίλησε στην κάμερα του «Made in star» για τις σατιρικές εκπομπές λέγοντας πως «οι σατιρικές εκπομπές προσπαθούν να κερδίσουν το κοινό με ανέκδοτα επιπέδου ξανθιάς». Προφανώς προτιμάει τα ανέκδοτα με τον Μπόμπο!

*Διευκρίνισε κιόλας πως «δεν πρέπει οι άνθρωποι που κάνουν σάτιρα να εκμεταλλεύονται τον φόβο και την αγωνία του κόσμου. Σάτιρα σημαίνει αυτοσαρκάζομαι. Δεν είναι πλάκα να σατιρίζεις τον χοντρό πολιτικό, δεν είναι σάτιρα αυτό». Μπα! Ούτε ο Μπόμπος του αρέσει!
*Τι να του λέμε; Ανέκδοτα για αδύνατους Πόντιους;

*Ένα από τα ρεπορτάζ που είδαμε στα δελτία ειδήσεων και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, είναι η εικόνα ενός αξιοπρεπέστατου κυρίου, που επειδή βαρέθηκε να αγωνίζεται καθημερινά, τράβηξε, στα καλά καθούμενα, μια μπάτσα σε έναν αστυνομικό. Τον πιάσανε, τον φυλάκισαν και όταν τον ρώτησαν γιατί το κάνε εκείνος απάντησε πως ζητάει συγγνώμη αλλά ήθελε να βρει ένα τρόπο να κλειστεί για λίγο στην φυλακή για να ξεκουραστεί από τον επιούσιο αγώνα!

*Τώρα, όσοι θέλετε να επαναλάβετε αυτό το κόλπο κούρας και ομορφιάς, που σπα φαντάζει το κελί στο νου σας, προσέξετε, μη μας πάρουν είδηση και βάλουν στις φύλακες να πληρώνουμε το φαί μας, τη ΔΕΗ, το νερό και νοίκι για την απομόνωση!
*Ομερτα μεταξύ μας, ναι;

*Α! Και που είστε; Μη χτυπάμε όλοι τον ίδιο αστυνομικό και τον αλαλιάσουμε τον άνθρωπο. Να τους μοιράσουμε, με τρόπο!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.