ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ

Ο Γιώργος Παπανδρέου συζητούσε με πολλούς παράγοντες της παγκόσμιας κοινότητας τρόπους για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας, αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας Παρόν.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για αποκλειστικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στα τέλη του 2009 είχαν συναντήσεις με στελέχη της Goldman Sachs, όπως και περί συναντήσεων με τον τότε Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πέραν των άλλων ότι όχι μόνο δεν πρόκειται για νέες πληροφορίες, όπως σκοπίμως αναφέρεται, προκειμένου να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις περί αποκαλύψεων, και αυτό, γιατί και η συγκεκριμένη συνάντηση που έγινε σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτού του είδους οι συναντήσεις ήταν πολλές και συχνές, δεδομένου ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μαραθώνιο συναντήσεων σε όλο τον κόσμο, με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της Ελλάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε ότι αφορά τη Goldman Sachs, η ανακοίνωση αναφέρει ότι κανείς δεν προσέφερε στην Ελλάδα δάνεια ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στο θέμα των χρημάτων που θα λάμβανε η Ελλάδα από τη Ρωσία, την Κίνα και χώρες του Αραβικού κόσμου, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν δεχόταν, αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα μύθο που έχουν πλάσει και αναπαράγουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάποια συγκεκριμένα ΜΜΕ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αντιλαμβάνομαι απο το κείμενο ότι δεν είναι αυτούσια η ανακοίνωση αλλά μέρος ή μέρη της. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου, γραψίματος ή κόστους εκτύπωσης και χαρτιού υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν μπορούμε να διαβάσουμε το σύνολο της ανακοίνωσης;
    Είναι βαρετή; Μεγάλη; Ανορθόγραφη; Συμβαίνει κάτι άλλο;
    Ευχαριστώ. 

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.