ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ... ΦΕΡΕΤΡΟ

Η αγάπη της μάνας το κράτησε στη ζωή.

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο μικρό φέρετρό του, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο.

Το βρέφος σώθηκε χάρη στην επιμονή της μητέρας του, που ζητούσε επίμονα να ξαναδεί το μωρό.

«Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο. Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς», είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα, Ανάλια Μπόιτερ.

Οι γονείς, που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει «Φως του Θαύματος».

Ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι ανακοίνωσε τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό, ενώ τόνισε ότι «όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι το μωρό «μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.