ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Για αγωνιώδη προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να εξηγήσει τις ανακολουθίες, τις ασυνέπειες και τις αντιφάσεις του σε σχέση με το «Ζάππειο 1» και το «Ζάππειο 2» έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Ο κύριος Σαμαράς δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για την κυβέρνηση της ΝΔ και την κατάσταση στην οποία αυτή παρέδωσε τη χώρα τον Οκτώβριο του 2009, αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ενώ συμπλήρωσε ότι επανέλαβε το γνωστό μοτίβο: Αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και δική του πρωθυπουργία με λευκή εντολή.

Η Φώφη Γεννηματά συμπλήρωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, προφανώς αδυνατεί να αντιληφθεί ότι κανένα κόμμα μόνο του δεν είναι σε θέση ούτε να διαχειριστεί την κρίση, ούτε να θωρακίσει την Ελλάδα από τους διεθνείς κινδύνους και να δώσει ελπίδα και προοπτική στους πολίτες.

Επίσης αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς, αντί να τοποθετηθεί σχετικά με τις προτάσεις που έχει ήδη παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ, σιωπηρά υιοθέτησε κάποιες από αυτές, ενώ δεν είπε τίποτα για τα όσα έχει προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος προς τον πρόεδρο της ΕΕ, για άμεσες παρεμβάσεις αναπτυξιακής στήριξης.

Κλείνοντας αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έπεσε στο ατόπημα των εύκολων προεκλογικών εξαγγελιών και των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.