ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

ΑΠΟ 18-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ

Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών, που επιθυμούν να εισαχθούν στα ΤΕΦΑΑ.

Οι υποψήφιοι, κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

- δύο μικρές φωτογραφίες

-ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα, βεβαίωση οπτικής οξύτητας. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

- το δελτίο εξεταζομένου από το λύκειό τους ή τη "Βεβαίωση Πρόσβασης", όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.

-Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας έγγραφο.

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων από 16 μέχρι 23 Ιουνίου 2012, εφόσον συμπίπτει η ημέρα πρακτικής δοκιμασίας με αυτή της εξέτασης στο ειδικό μάθημα, μπορούν να ζητούν από την οικεία Επιτροπή να ορίζει διαφορετική ημέρα εξέτασης αγωνισμάτων, από αυτή του ειδικού μαθήματος.

Οι έδρες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαΐου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.