LIFESTYLE

Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Νησί – φάντασμα η Μύκονος, λέει, αυτό το Πάσχα αναπολεί παλιότερα μεγαλεία και βολεύετε με Πρετεντέρη, Μπεζαντάκου και Εύα Λάσκαρη. Εμείς πάλι; Ξενώνας Αφροδίτη, Κύθνος και καλή καρδιά, αδέλφια…

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Μα μια ερημιά λέει στην αγαπημένη μας Μύκονο, το Πάσχα, που δε λέγεται. Ανοιχτά και άδεια τα καταστήματα. Με τη θλίψη στα μάτια οι μαγαζάτορες που χρέωναν την ντοματοσαλατα σα χρυσά σκουλαρίκια και το έξτρα κρεμμύδι μενταγιόν. Τα ξενοδοχεία που πλήρωνες χρυσά τα κλινοσκεπάσματα, σα ναταν υφαντά από πλατίνα, καθαριστήκαν και έμειναν άδεια, σα στοιχειωμένα.

*Μόνο η αμετανόητη Στέλλα Μπεζαντάκου ήταν εκεί, ο Γιάννης Πρετεντέρης, που η αριστοκρατικότητα του δεν χωράει σε άλλο νησί και η Εύα Λάσκαρη που ετοιμάζεται να παντρευτεί στις 25Αυγουστου, αλλά από τώρα έχει βρει νυφικό!

*Κατά τα άλλα χαμός στις Σπέτσες και στην Σύρο παρακαλώ!

*Αλλάζουνε τα πράγματα! Μόνο την αγαπημένη μου Κύθνο μη βάλετε στο μάτι διότι την κρατάμε μυστικό. Κι ας σημειώθηκε το αδιαχώρητο στο πιο αγαπημένο ξενοδοχείο των Λουτρών, το ξενώνα «Αφροδίτη». Είπα των ιδιοκτήτων να κρατήσουμε το νησί μας μυστικό, εγώ, αυτοί και ο Γονιδης, αλλά έλα που με τις πολυτέλειες και τις αισθητικές τους και τα ζυμωτά ψωμιά στο πρωινό και τις σπιτικές μαρμελάδες μου το έβγαλαν βούκινο το νησάκι μου! Και είμαι και οικοπεδούχος! Και αν δε μου το πάρουν τίποτα τράπεζες, πρώτα ο θεός, το 2089 θα είμαι σε θέση να χτίσω ένα δωμάτιο!

*Η Ντεμι Μουρ συνεχίζει να υπογράφει στο τουιτερ της ως κύρια Κουτσερ και ας χωρίσει απ τον Σεπτέμβρη απ τον ωραίο νεαρό της πρώην σύζυγο. Δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία της, που είναι μόνη της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και γράφει «testing».

*Μα να σαι η Ντεμι Μουρ και να κυλιέσαι στα πάτωμα για έναν νεαρούλη! Ναταν και κάνας αντράκλας τύπου Βορίδη – Κλουνει, η κάνας κιμπαρης να σε έχει στην Ηρωδου Αττικου, με φάτσα την Ακρόπολη, να πω!

*Η Μαρία Κορινθίου έσπασε τη σιωπή της και αυτή την εβδομάδα αναλύοντας τις απόψεις της περί γάμου, απιστίας, ζήλειας και δευτέρου παιδιού.

*Τώρα να σας πω πως διάβασα την συνέντευξη, θα σας πω ψέματα. Δεν αντέχω άλλες Κορινθίου αγαπητέ μου! Μου πέφτουν βαριές οι βαρυσήμαντες σημειολογίες τους. Προτιμώ να βάλω σίδερο που το σιχαίνομαι παρά να εξαναγκαστώ σε ανάγνωση κοινοτυπιών.

* Θεατρικό έργο με θέμα τη καθημερινότητα στην Ιμάκο του Πέτρου Κωστόπουλου, την εκδοτική εταιρεία περιοδικών που πέρασε στην ιστορία του τύπου, πλέον, ετοιμάζει ο Αντώνης Τσιπιανίτης, ο δημοσιογράφος που υπήρξε επί πέντε χρόνια αρχισυντάκτης στο Down Town. Η ζωή στα περιοδικά μέσα απ το βλέμμα της Πελαγίας, μιας καθαρίστριας που εργαζόταν εκεί. Ο Τσιπιανίτης σημειώνει για το έργο πως «πάντα αναρωτιόμουν τι να σκέφτονταν εκείνες οι γυναίκες που καθάριζαν τα γραφεία μας και την ίδια στιγμή έβλεπαν να περνάει δίπλα τους ο Σάκης, η Ελένη, η Άννα, η Δέσποινα και όλο το εγχώριο star system, αλλά και πως τους φαινόταν συνολικά αυτό που ονομάζουμε life style».

*Αγαπημένε μου Αντώνη, σκέψου να καθάριζαν στην Ελευθεροτυπία για παράδειγμα και να βλεπαν να περνάει ο Άκης, ο Τσουκατος της Πόπης, η Πόπη του Τσουκάτου, ο Ευάγγελος. Εκεί να δεις σκέψεις και life style! Βαρύ life style!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.