ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ» ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου έβαλε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια σύντομης ομιλίας του στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ,  ζητώντας παράλληλα καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό. 

 

«Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να κυβερνήσουμε την χώρα και να την αλλάξουμε» επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει, προτάσσοντας παράλληλα ως τη βασική προεκλογική του γραμμή  το σύνθημα «θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα».

«Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τους άλλους. Είμαστε η παράταξη της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Η ΝΔ εγγυάται την ανάκαμψη την ευρωπαϊκή ταυτότητα την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Είμαστε οι πρώτοι που είπαμε ότι θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ αναφερόμενος στα ζητήματα της ασφάλειας και του μεταναστευτικού ζητήματος.

Ο επικεφαλής της Ν.Δ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου αφήνοντας αιχμή για τους «πολιτικούς εκείνους που μας έλεγαν ότι έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Άκη Τσοχατζόπουλο» και ρωτώντας «τί έχουν να μας πουν τώρα με την εξέλιξη της υπόθεσης».

«Στις 6 Μαΐου η Ν.Δ. θα βάλλει τέρμα σε αυτόν τον κρατισμό» τόνισε και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «στους Έλληνες δεν αρέσει η μιζέρια, η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια, εμείς λέμε την αλήθεια και προσφέρουμε ελπίδα. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.