ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Να μην υπάρξει χρονοτριβή στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού και της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να ανακοινωθούν αμέσως μετά τις εκλογές τόσο το όνομα του πρωθυπουργού όσο και η σύνθεση της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να μείνει χρόνος για διασπορά ειδήσεων ανασφάλειας για το μέλλον της Ελλάδας». Ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να αλλάξουν το αρνητικό για το Κίνημα κλίμα, υποστηρίζοντας: «όλα θα αποφασιστούν από τους Έλληνες πολίτες την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ειδικά από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ». «Η λογική της Δευτέρας 7 Μαΐου θα καθορίσει τη στάση των πολιτών και όχι το συναίσθημα που σήμερα νιώθουν απέναντι σε όσα έχουν υποστεί και που το συναίσθημα αυτό μπορεί να είναι από έναν απλό εκνευρισμό ή μια αγανάκτηση και να φτάνει μέχρι το μίσος», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τέλος, ερωτηθείς για τα κριτήρια που θέτει ο ίδιος σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του επόμενου πρωθυπουργού, ο υπουργός Υγείας συμφώνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως πρέπει να πρόκειται για «πολιτικό πρόσωπο» και «πολιτική κυβέρνηση».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.