ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΑΝΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

Η αντιπαράθεση Δράσης και Δημοκρατικής Συμμαχίας καλά κρατεί. Για «διαφορά κουλτούρας» με τη Δημοκρατική Συμμαχία μίλησε ο Στέφανος Μάνος, αφήνοντας αιχμές για παλαιοκομματισμό εκ μέρους της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Το μόνο παλαιό πολιτικό στέλεχος στη Δράση είμαι εγώ. Πόσους παλαιούς πολιτικούς και παλαιά κομματικά στελέχη έχει η ΔΗΣΥ;» διερωτήθηκε σε μήνυμα προς τους φίλους της Δράσης. Καυτηρίασε το προεκλογικό σύνθημα της ΔΗΣΥ («"Φταίει το κράτος, όχι εσύ»), αναφέροντας ότι στο κόμμα προσχώρησε προσφάτως ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΚΕ δημόσιου τομέα και μέχρι πρότινος αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε παλαιότερες εκλογικές συνεργασίες του τόσο με τη Ν.Δ. όσο και με το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «η συνεργασία ήταν μεταξύ του Μάνου και του κόμματος και όχι της Δράσης», καθώς και ότι διατήρησε την ανεξαρτησία του και δεν «νέρωσε» τις πεποιθήσεις του. «Γι’ αυτό άλλωστε οι συνεργασίες αποδείχτηκαν βραχύβιες», πρόσθεσε.

«Μια συνεργασία στα τυφλά με τη δικαιολογία ότι έτσι  θα μπούμε στη Βουλή συγκρούεται με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός των ιδρυτικών μας μελών, υποψηφίων, φίλων και συνεργαζομένων θα ένιωθαν ότι τους προδώσαμε», τόνισε ο πρόεδρος της Δράσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.