ΚΟΣΜΟΣ

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ

«Θα μεταβώ ξανά στην Κούβα για να συνεχίσω τη μάχη για την υγεία και τη ζωή μου» με αυτά τα λόγιαστην σελίδα του στο Τwitter, ο Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε ότι αναχωρεί για τρίτη φορά για την Κούβα προκειμένου να υποβληθεί σε τρίτο κύκλο χημειοθεραπείας.

Θα παραμείνει στο νησί μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη και θα επιστρέψει στη Βενεζουέλα για να δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις για τη 10η επέτειο από το αποτυχημένο πραξικόπημα που έγινε με σκοπό να τον ανατρέψει το 2002.

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα δήλωσε ότι έχει μεγάλη πίστη στον Κύριο και πιστεύει ότι θα επαναλάβει το θαύμα ώστε να συνεχίσει να ζει και να κερδίσει την ασθένεια.

Ο 57χρονος Τσάβες διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Ιούνιο και πήγε στην Αβάνα, όπου υποβλήθηκε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και σε κύκλους χημειοθεραπειών.
Τον Οκτώβριο θα είναι και πάλη υποψήφιος για νέα εξαετή προεδρική θητεία, και σύμφωνα με δημοσκοπήσεις θεωρείται φαβορί. Ανάμεσα στις δεσμεύσεις του είναι ότι ο ελάχιστος μισθός θα αυξηθεί κατά 15% τον Μάιο, και άλλο 15% τον Σεπτέμβριο ώστε να διαμορφωθεί στα 363 ευρώ. Πάντως, ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα κυμαίνεται στο 25%.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.