ΚΟΣΜΟΣ

ΣΑΛΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ...1912

Εκατό χρόνια μετά το διασημότερο ναυάγιο στην ιστορία, δύο κρουαζιέρες από το Σαουθάμπτον και τη Νέα Υόρκη φιλοδοξούν να αναβιώσουν το ταξίδι του Τιτανικού που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Οι διοργανωτές των δύο εγχειρημάτων κάνουν λόγο για απόδοση φόρου τιμής. Το βέβαιο είναι ότι οι νεοϋορκέζοι επιβάτες έπρεπε να καταβάλουν τουλάχιστον 5 χιλιάδες ευρώ για ένα εισιτήριο στο ...παρελθόν.

Η πρώτη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη την Τρίτη, θα περάσει από το Χάλιφαξ του Καναδά και θα περάσει τη νύχτα της 14ης Απριλίου στο σημείο του Ατλαντικού που βυθίστηκε ο Τιτανικός το 1912. Οι επιβάτες θα επισκεφτούν τάφους των θυμάτων του ναυαγίου στο Χάλιφαξ και θα παρακολουθήσουν εκδηλώσεις πάνω στο πλοίο για τον  Τιτανικό και για την ιστορία της κρουαζιέρας.

Η δεύτερη κρουαζιέρα ξεκινά σήμερα από το Σάουθαμπτον και θα βρεθεί επίσης στις 14 Απριλίου στο σημείο του ναυαγίου. Στις 19 Απριλίου θα φτάσει στη Νέα Υόρκη -στον προορισμό που δεν έφτασε ποτέ ο Τιτανικός- έχοντας περάσει από το Χάλιφαξ. Η αποστολή αυτή διοργανώνεται εδώ και πέντε χρόνια.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.