ΚΟΣΜΟΣ

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟ LIVE ΤΗΣ LADY GAGA ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Η αστυνομία της Ινδονησίας ανακοίνωσε σήμερα ότι αρνήθηκε να χορηγήσει άδεια για την διοργάνωση μιας συναυλίας της Lady Gaga, επικαλούμενη αντιρρήσεις συντηρητικών μουσουλμανικών οργανώσεων.

Το Μέτωπο των Υπερασπιστών του Ισλάμ, μια οργάνωση γνωστή για τις συχνά βίαιες εκστρατείες της, απείλησε να παρεμποδίσει την διοργάνωση της προγραμματισμένης συναυλίας της τραγουδίστριας στις 3 Ιουνίου, με το αιτιολογικό ότι τα τραγούδια της προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία. «Λάβαμε την απόφαση αφού εξετάσαμε τις ενστάσεις διαφόρων μουσουλμανικών οργανώσεων που θεωρούν ότι οι σκηνικές εμφανίσεις της Lady Gaga δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας Μπόι Ραφλί Αμάρ.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να εξοργίσει το τοπικό κλαμπ των θαυμαστών της, που είναι γνωστό ως «Μικρά Τέρατα». Περισσότερα από 30.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί για την συναυλία, που ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στο εθνικό στάδιο Μπουνγκ Καρνό.

Αστέρες με διεθνή καριέρα συρρέουν στην Ινδονησία, την χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων, εκμεταλλευόμενοι την ισχυρή της οικονομία και την ανερχόμενη μεσαία τάξη με επαρκές εισόδημα προς διάθεση για ψυχαγωγία. Τον τελευταίο χρόνο, έχουν εμφανιστεί live η Κέιτ Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κάιλι Μινόγκ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.