Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος ή να ξέρει τα άδυτα του Περισσού για να καταλάβει ότι η προεκλογική τακτική του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι η εφ’ όλης της ύλης επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ως τώρα το ΚΚΕ διεξήγε πάντα διμέτωπο αγώνα, κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Τώρα διεξάγει… «μονομέτωπο», καθώς η κυρίαρχη εκτίμηση μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του Περισσού είναι πως, αν κινδυνεύει από κάτι το ΚΚΕ, είναι από τους αριστερούς ψηφοφόρους που έχουν στο παρελθόν ψηφίσει ΚΚΕ, αλλά τώρα «αλληθωρίζουν» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεπαρμένοι από την προοπτική «κυβέρνησης της Αριστεράς». Γι’ αυτό και η Αλέκα Παπαρήγα επιτίθεται πλέον σε αυτή την… κυβέρνηση της Αριστεράς, που προς το παρόν παραμένει μόνο ένα ενδεχόμενο. Μιλώντας εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κουμουνδούρου, κατηγορώντας την ότι «εξαπατά το λαό, υποσχόμενη καταγγελία του Μνημονίου». Επίσης, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνο και αφελή», ενώ –τι έκπληξη- απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το ψάρι η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου το ψήνει σε βούτυρο και το σερβίρει πάνω σε ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα