Neo

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ... ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΟΦΟΥ

Με τα ίδια λάθη που έκανε και το Μάιο, φλερτάρει το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας και στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία δύο μόλις εβδομάδες πριν τις κάλπες.

Εκεί που η Ν.Δ. μοιάζει έτοιμη να... πάρει μπροστά, έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει έλειψη στρατηγικής αλλά και καθαρή εικόνα για τον τρόπο που επιθυμεί να δοθεί η εκλογική μάχη. Έτσι, μετά την Συνδιάσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο κ. Σαμαράς βρέθηκε επί πολλές ημέρες εκτός μιντιακού χάρτη και – άρον άρον – οι συνεργάτες του σχεδίασαν τη χθεσινή παρουσίαση στο ΕΒΕΑ προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πολιτικό και επικοινωνιακό γεγονός και να «σπάσουν» την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το έπρατταν – και με το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος να έπεται – η Ν.Δ. κινδύνευε να απωλέσει όποια δυναμική απέκτησε από τη Συνδιάσκεψη του Σαββάτου.

Με τον ίδιο τρόπο οργανώθηκε και η, προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, παρέμβαση για το θέμα του Τουρισμού (επίσκεψη στο Υπουργείο και σύσκεψη με τους φορείς και επαγγελματίες του κλάδου) αλλά και η αυριανή επίσκεψη στη Ρόδο. Μάλλον, κατάλαβαν πως η μάχη είναι τόσο αμφίρροπη που περιθώρια για αβελτηρίες δεν υπάρχουν.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.