Neo

ΔΑΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΑΚΕ

Την ώρα που ο Νίκος Κιουτσούκης, επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, ξεκινά πόλεμο με την κυβέρνηση για τις ιδιωτικοποιήσεις (ειδικώς του ΟΣΕ, απ όπου προέρχεται και ο ίδιος), στη Συγγρού αναζητούν συμμαχίες με τους γαλάζιους συνδικαλιστές του Δημοσίου.

Χαρακτηριστική είναι η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Ν.Δ. Φίλιππος Ταυρής με την εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Δ.Τ., κατά τη διάρκεια της οποίας «τα στελέχη της ΔΑΚΕ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για καμία απόλυση στο δημόσιο και καμία περαιτέρω οριζόντια μείωση αποδοχών».

Η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση Κιουτσούκη, τον οποίον άλλωστε «φούντωσαν» και δημοσιεύματα που έφεραν τη ΔΑΚΕ του Δημοσίου να τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων. «Είμαστε σίγουροι ότι ο μαχητής πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΔΤ δεν τα έχουν καλά με τον κοινωνικό αυτοματισμό και στέκονται αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ρίχνοντας και δυο τρείς προειδοποιητικές βολές προς τον κ. Ταυρή, κάνοντας λόγο για «διαρροές από παράκεντρα Γραμματέων και Φαρισαίων».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.