ΕΛΛΑΔΑ

ΕΔΕΙΡΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Υποχρέωσε ανήλικο να βγάλει την μπλούζα του, η οποία έφερε την ελληνική σημαία, 35χρονος στη Λάρισα που καταδικάστηκε σήμερα σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Το περιστατικό, όπως έγινε γνωστό, συνέβη το περασμένο Σάββατο σε κεντρική πλατεία της Λάρισας- την πλατεία Ταχυδρομείου- την οποία διέσχιζε 12χρονος με ένα φίλο του, που φορούσε μπλούζα, η οποία από τη μία πλευρά απεικόνιζε την ελληνική και από την άλλη έγραφε «Λεωνίδας».

Ο 35χρονος κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον 12χρονο, άρχισε να τον τραβάει και του ζήτησε να βγάλει την μπλούζα, πράγμα το οποίο κι έπραξε ο ανήλικος φοβούμενος τα χειρότερα.

Οι γονείς του παιδιού υπέβαλαν μήνυση στο 35χρονο ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό. Μέσα στο σακίδιο του βρέθηκε και η μπλούζα του παιδιού.

Σήμερα, ο δράστης καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης μέσα στην αίθουσα βρισκόταν και μέλη της «Χρυσής Αυγής», όπως και ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος Χρυσ. Αλεξόπουλος.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο δράστης αρνήθηκε ότι προέβη στην πράξη αυτή και ισχυρίστηκε ότι την μπλούζα που βρέθηκε μέσα στο σακίδιο του την είχε δώσει κάποιος άλλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.