ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΣΤΑΤΟ ...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Στερεά, την Εύβοια, τη Νότια Θεσσαλία, την Ανατολική Πελοπόννησο και τα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης αναμένουμε σήμερα Τρίτη. Ωστόσο, ο καιρός θα είναι καλός στις υπόλοιπες περιοχές και από το απόγευμα θα βελτιωθεί συνολικά.

Στην Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς, στην Κεντρική από 17 έως 26 βαθμούς, στην νότια από 18 έως 28, στη Δυτική από 17 έως 30 βαθμούς και από 20 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

 Αττική

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού και βελτίωση από το απόγευμα και το βράδυ αναμένουμε σήμερα στην περιοχή της Αττικής. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι έως βορειοανατολικοί έως μέτριοι άνεμοι (3-4 μποφόρ) θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσαλονίκη 

Παροδικές νεφώσεις, αυξημένες έως τις μεσημεριανές ώρες θα έχει την Τρίτη η συμπρωτεύουσα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα φυσούν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.