ΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΣΗΜΕΡΑ

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα Πέμπτη Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τράμ, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει τα σωματεία εργαζομένων σταθερής τροχιάς. Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, βρίσκονται οι ίδιοι, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αντιμέτωποι με καινούργια, πρωτοφανή σε σκληρότητα μέτρα, που απεργάζονται κυβέρνηση και τρόικα. Επισημαίνουν, επίσης, ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ μεγάλες μειώσεις στους μισθούς τους και μια νέα μείωση θα τους οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή.

Τέλος, εκφράζουν για άλλη μια φορά την κατηγορηματική αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και καλούν την κυβέρνηση να επαναφέρει την τιμή τους στα επίπεδα του 2009.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα πορεία προς το υπουργείο Ανάπτυξης θα πραγματοποίησουν οι μεταλλεργάτες.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη οι εργάτες επισιτισμού και οι τουριστικοί υπάλληλοι, που θα συγκεντρωθούν στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι λιμενεργάτες.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Προβλήματα αύριο στις συναλλαγές με την Εφορία, αφού απεργούν οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ | Matrix 24 20/09/2012

    […] ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΣΗΜΕΡΑ […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.