ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ

Ένταση επικρατεί στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Σάμου, έπειτα από την επίθεση ενός αστυνομικού σε καταληψία, αλλά και στη διευθύντρια γυμνασίου.

Ήταν περίπου 8 το πρωί , όταν γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο, όπου διαπραγματευόντουσαν, αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου.

Σύμφωνα με του i-samos.gr εντελώς ξαφνικά, ένας πατέρας που είναι και αστυνομικός σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χαστουκίζει έναν από αυτούς. Στο επεισόδιο ενεπλάκη και η Διευθύντρια του σχολείου, όπου μπήκε στη μέση για να προστατέψει το παιδί, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά χτυπήματα και αυτή από τον εκτός εαυτού αστυνομικό.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου αφού είχε χτυπηθεί στην γνάθο!

Οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν αυτή την ώρα στον Εισαγγελέα της Σάμου προκειμένου να του αναφέρουν το γεγονός, ζητώντας τη δίωξη του δράστη. Ο ίδιος ο αστυνομικός αναφέρει πως αντέδρασε έτσι διότι κάποια παιδιά προσπάθησαν με την βία να πάρουν τον γιό του στην κατάληψη.

Παράλληλα αυτή την ώρα άλλοι γονείς και μαθητές ξεκινούν πορεία διαμαρτυρίας προς την Αντιπεριφέρεια Σάμου για το θέμα των μετακινήσεων των μαθητών.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.