ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ» ΔΙΩΤΗΣ - ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ

Τους δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Καπελέρη και Ιωάννη Διώτη καλούν ως υπόπτους για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης- Μουζακίτης.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που πραγματοποιούν, αναζητούν εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τα μη πολιτικά πρόσωπα από τα χέρια των οποίων πέρασε η περίφημη λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί παρά το γεγονός ότι εξέτασαν ως μάρτυρα πριν από λίγες ημέρες τον κ. Καπελέρη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν έκανε όλα όσα έπρεπε ως επικεφαλής της υπηρεσίας του για να ελέγξει τη λίστα. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξαν οι εισαγγελείς και για τον κ. Διώτη, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο εφετείο όπου επί χρόνια υπηρέτησε ως εισαγγελέας, αυτή τη φορά όμως με την ιδιότητα του υπόπτου.

Και οι δύο θα ζητήσουν αντίγραφα της δικογραφίας με τις καταθέσεις Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου στους εισαγγελείς, ώστε να λάβουν γνώση των στοιχείων που τους φέρνουν ως υπόπτους στα δικαστήρια και να προετοιμάσουν όπως απαιτεί ο νόμος, τις έγγραφες εξηγήσεις τους.

Διαβάστε επίσης: ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ «ΣΤΙΚΑΚΙ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΔΟΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.