ΕΛΛΑΔΑ

Εν αναμονή αποφάσεων της επιτροπής ενστάσεων

Ακτοπλοΐα: Απευθείας αναθέσεις δρομολογίων μέχρι νεωτέρας

Απευθείας ανάθεση της γραμμής των Κυκλάδων στην BLUE STAR FERRIES και της Σάμου - Ικαρίας στη C-LINK FERRIES, θυγατρική της NEL.
Ακτοπλοΐα: Απευθείας αναθέσεις δρομολογίων μέχρι νεωτέρας

Την απευθείας ανάθεση για τη γραμμή των Κυκλάδων στο πλοίο «Διαγόρας» της BLUE STAR FERRIES και για τη γραμμή Σάμου - Ικαρίας στο πλοίο «European express» της C-LINK FERRIES, θυγατρικής της NEL, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες toy AΜΠΕ το υπουργείο Ναυτιλίας.

Η επιτροπή ενστάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας ακόμη δεν έχει απαντήσει στα αιτήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών που απορρίφθηκαν στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές στις 24/10/2012 για τυπικούς κυρίως λόγους και έως τότε τα δρομολόγια θα εξυπηρετούνται από τις εν λόγω δύο εταιρείες με απευθείας ανάθεση.

Μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός το πλοίο «Διαγόρας» θα εκτελεί τα δρομολόγια Πειραιάς - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Ρόδος - Καστελόριζο, Πειραιάς - Πάτμος - Λειψοί - Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος και Πειραιάς - Αστυπάλαια - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Τήλος - Ρόδος.

Το δρομολόγιο στη γραμμή Σύρος - Εύδηλος - Άγ. Κήρυκος - Φούρνοι - Καρλόβασι - Βαθύ θα πραγματοποιεί το πλοίο «European express» της C-LINK FERRIES, θυγατρικής της NEL.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.