ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια για τις δύο λίστες

Μήνυμα Παππά στο Ρεύμα

Τη δυσαρέσκεια του ίδιου, αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αριστερού Ρεύματος να «κατεβάσει» ξεχωριστή λίστα στις αρχαιρεσίες της πανελλαδικής συνδιάσκεψης δεν έκρυψε χθες ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
Μήνυμα Παππά στο Ρεύμα

Μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» και ερωτηθείς σχετικά στο μαγκαζίνο του σταθμού, ο Νίκος Παππάς επισήμανε με νόημα: «Δε σας κρύβω ότι είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε δύο λίστες».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στείλει και… μηνύματα όλο νόημα στο Αριστερό Ρεύμα, για το πώς μπορεί ο πλουραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ να μείνει… πλουραλισμός και να μην ξεπεραστεί η «λεπτή κόκκινη γραμμή» που οδηγεί σε εικόνα Βαβυλωνίας.

Υπονοώντας ότι η λειτουργία των εσωκομματικών τάσεων επιδέχεται αλλαγές, είπε: «Οι τάσεις και ο πλουραλισμός πρέπει να βοηθούν την πορεία του κόμματος. Δεν είναι κάτι που το κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας και πρέπει να το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας». Μάλιστα, πρόσθεσε με νόημα: «Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις των συντρόφων (σ.σ. Του Αριστερού Ρεύματος), αλλά πιστεύω ότι κι εκείνοι θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι πολλά κόμματα στη συσκευασία του ενός».  Μένει, λοιπόν, να φανεί ποιες είναι όντως οι προθέσεις των «συντρόφων»…

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.