ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα η συνάντηση

Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να τον απασχολήσουν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους οργανωμένους οπαδούς, είχε τονίσει πως πέραν της απόκτησης του Πίνο δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αν παρουσιαστεί κάποια καλή ευκαιρία δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φέρεται να συζητά με την ουκρανική Καρπάτι για ανταλλαγή του Φέισα με τον Λούκας.

Οι Ουκρανοί ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο, ενώ οι Πειραιώτες παρακολουθούν τον Ισπανό εξτρέμ, οπότε είναι πιθανό να έχουμε ανταλλαγή εφόσον προχωρήσει το θέμα.

Πέραν αυτού, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό της Ζενίτ, Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο Σέρβος δεν είναι στα πλάνα της ρωσικής ομάδας και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει για την περίπτωσή του εφόσον μείνει ελεύθερος.

Το σίγουρο είναι πως τούτη την περίοδο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε... διακοπές και δύσκολα θα γίνει κάτι τις επόμενες μέρες. Μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρξει νέα συνάντηση για τα μεταγραφικά ώστε να δρομολογηθούν οι περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τον Ιανουάριο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.