ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη

Βγαίνουν από την καταστολή τα δυο παιδιά της μοιραίας καταδίωξης

Προσπάθεια ώστε βγουν από την καταστολή τα δυο αγόρια που τραυματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, θα κάνουν σήμερα οι θεράποντες γιατροί.

Βγαίνουν από την καταστολή τα δυο παιδιά της μοιραίας καταδίωξης

Σύμφωνα με το prismanews.gr τόσο ο 15χρονος όσο και ο 19χρονος εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ. Τα παιδιά βρίσκονται σε καταστολή και διασωληνωμένα με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα δύο, ενώ ο 19χρονος φέρει και σοβαρά τραύματα στο στήθος από το τιμόνι της μηχανής, που τον χτύπησε κατά την πτώση.

Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι τα δύο αγόρια μπορούν να ξεπεράσουν τη θανάσιμη απειλή, ενώ οι αξονικές και οι μαγνητικές τομογραφίες δίνουν ελπίδες χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα αποσαφηνισμένο και οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένοι και περιμένουν να δουν αν μπορούν να βγάλουν τα παιδιά από την καταστολή τη Δευτέρα.

Απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους οι άνδρες της ΔΙΑΣ

Παράλληλα μετά την ποινική δίωξη, τις απολογίες, τους περιοριστικούς όρους και την εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση οι δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους και δόθηκε εντολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να μετακινηθούν σε άλλο τομέα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Εξάλλου τώρα αναμένεται να μπει στο μικροσκόπιο ο τρόπος δράσης της υπηρεσίας και οι τακτικές που ακολουθούνται.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.