ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έρευνα για υποβρύχια και TOR M1

Πιάνουν δουλειά οι ανακριτές για τα εξοπλιστικά

Αρχίζει η ανάκριση για τα εξοπλιστικά προγράμματα που αφορούν στα υποβρύχια και τα TOR M1 από τους ανακριτές Γ. Μαλή και Ι. Σταυρόπουλο.

Πιάνουν δουλειά οι ανακριτές για τα εξοπλιστικά

Ήδη οι ανακριτές ετοιμάζουν αίτημα δικαστικής  συνδρομής στην Ελβετία ζητώντας το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μέσω του οποίου φέρονται να διακινήθηκε μαύρο χρήμα που αφορά την προμήθεια των υποβρυχίων.

Παράλληλα αναζητούν το πρόσωπο που είναι ο πραγματικός δικαιούχος της εταιρίας BEESTON MANAGEMENT SA μέσω της οποίας διακινήθηκαν 2,1 εκατ. ευρώ.Η συγκεκριμένη εταιρία αναφέρεται στο πόρισμα που αφορά την υπόθεση Τσοχατζόπουλου μαζί με τις άλλες ύποπτες off shore εταιρίες. Για τη συγκεκριμένη αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι εκδόθηκαν σε διαταγή της τρεις επιταγές συνολικού ύψους 5.710.000 ελβετικών φράγκων.

Τις επόμενες εβδομάδες οι ανακριτές θα καλέσουν μάρτυρες που φέρονται να έχουν εισπράξει ύποπτες επιταγές οι οποίες φέρονται να συνδέονται με την προμήθεια των TOR M1. Οι μάρτυρες θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα για πιο λόγο εξαργύρωσαν τις επίμαχες επιταγές και αν τα χρήματα προορίζονταν για τους ίδιους ή αν εισέπραξαν για λογαριασμό τρίτων και ποιοι είναι αυτοί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.