ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικαιοσύνη ζητεί η οικογένεια της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου

Έγκλημα χωρίς τιμωρία για χίλιες μέρες o εμπρησμός της Marfin

Χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin  και το μαρτυρικό θάνατο των τριών υπαλλήλων της τράπεζας η δικαιοσύνη ανοίγει ξανά το φάκελο της υπόθεσης καλώντας σε απολογία δύο κατηγορούμενους .

Έγκλημα χωρίς τιμωρία για χίλιες μέρες o εμπρησμός της Marfin

Η οικογένεια της  Αγγελικής Παπαθανασοπούλου,η οποία ήταν έγκυος όταν έχασε τη ζωή της, το μεσημέρι της 5ης Μαίου 2010 στην οδό Σταδίου, αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση:

 «Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαϊου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους  να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο».

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι φερόμενοι ως δράστες περιλαμβάνει βαριά κακουργήματα όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη.

Οι κατηγορούμενοι πάντως, αρνούνται ότι έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη με την εγκληματική ενέργεια που τους αποδίδεται και προετοιμάζονται να αποδείξουν -όπως λένε- την αθωότητά τους ενώπιον του ανακριτή που τους έχει καλέσει σε απολογία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.