ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μεταλλάχθηκε»

Φώφη: «Επιφανειακό» το αίτημα αποχώρησης από την κυβέρνηση

«Το Συνέδριο είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μεταλλάχθηκε και ότι παραμένει ένα κόμμα δημοκρατικό, πατριωτικό, λαϊκό και σοσιαλιστικό», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Φώφη: «Επιφανειακό» το αίτημα αποχώρησης από την κυβέρνηση

«Υποχρεωθήκαμε να κάνουμε έναν ιστορικό συμβιβασμό για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τη χώρα εντός ευρώ, γιατί ο μοναδικός άλλος δρόμος είναι αυτός που λέει το ΚΚΕ, με τον οποίο διαφωνώ απόλυτα αλλά έχει μια καθαρή θέση», δήλωσε στο Mega η Φώφη Γεννηματά, δικαιολογώντας τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά. «Είχαμε πάντα να διαλέξουμε ανάμεσα σ' ένα δύσκολο και σ' έναν καταστροφικό δρόμο και επιλέξαμε τον δύσκολο», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε εξάλλου «επιφανειακό και επίπλαστο» το ζήτημα αποχώρησης από την κυβέρνηση, που θέτουν στελέχη του κόμματος και διευκρίνισε:

«Το ζήτημα δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στην κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να στηρίξει αυτή την κυβέρνηση, έχουμε δείξει ότι είμαστε ένας παράγοντας σταθερότητας, αναλάβαμε τις ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Ιούνιο, γιατί εκείνη έπρεπε να δώσει διέξοδο και να δημιουργηθεί κυβέρνηση, εμείς είπαμε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το πακέτο το οποίο πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός και στηρίξαμε αυτή την κυβέρνηση. Το ερώτημα ξέρετε ποιο είναι; Προς τα πού πηγαίνει αυτή η κυβέρνηση. Εκεί πρέπει να συμβάλλει το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.