ΚΟΣΜΟΣ

Αποσύρεται διαφημιστική του εκστρατεία

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Πιστόριους

Ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα βρεθεί αύριο ο Νοτιοαφρικανός Όσκαρ Πιστόριους, ο πρώτος αθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Πιστόριους

Ο  θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού και παράδειγμα για εκατομμύρια νεαρούς αθλητές, θα παρουσιαστεί αύριο στις 09:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) σε δικαστήριο της νοτιοαφρικανικής πρωτεύουσας, ανακοινώθηκε από την εισαγγελία μετά την απαγγελία κατηγορίας εναντίον του για το φόνο της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, που ήταν τοπ μόντελ, σήμερα το πρωί στην κατοικία του στην Πρετόρια.

Ο Πιστόριους αναμενόταν αρχικά να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά αυτό αναβλήθηκε για αύριο για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και τη λήψη αίματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που ερωτήθηκε από νοτιοαφρικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η εισαγγελία ετοιμάζεται να αρνηθεί την πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. «Υπήρξαν στο παρελθόν πληροφορίες που γνωστοποιούσαν ενδοοικογενειακές διενέξεις στο σπίτι του κατηγορουμένου», σημείωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον ύποπτο», δήλωσε στη συνέχεια άλλη εκπρόσωπος.

Παράλληλα με αυτές τις εξελίξεις, το νοτιοαφρικανικό καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο M-Net Movies απέσυρε τη διαφημιστική εκστρατεία του αθλητή, γνωστού επίσης με το προσωνύμιο "Μπλέιντ Ράνερ", με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος της εταιρείας.

Το δίκτυο M-Net Movies τον είχε επιλέξει τον Φεβρουάριο για την διαφημιστική του εκστρατεία υπό το σύνθημα «Κάθε βραδιά είναι μια βραδιά Όσκαρ».

Η διαφημιστική εκστρατεία με τον Blade Runner διεκόπη αμέσως «από σεβασμό και αλληλεγγύη προς τους ανθρώπους που πενθούν», αναφέρει το δίκτυο σε μήνυμά του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.