ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο για το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σαμαράς: Έχω πίστη στο φιλότιμο του Έλληνα

Τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής καθώς και την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, ανέδειξε ως προτεραιότητές του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σαμαράς: Έχω πίστη στο φιλότιμο του Έλληνα

Μιλώντας στο Ζάππειο, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε πως «σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη».
Επισήμανε επίσης, πως «για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά», ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή η οποία και έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%. «Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα και στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη» τόνισε.
Ο πρωθυπουργός εξήρε και το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τονίζοντας πως το σπουδαίο έργο του Ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο,  σημειώνοντας  και το έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλήρου και που θα δημιουργήσει, όπως τόνισε, χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.