ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες δηλώσεις Φώφης

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει αντιπολιτευτικά και... μνημονιακά

Στη γραμμή αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία -τουλάχιστον εκείνη της εποχής των «Ζαππείων»- κινήθηκε και σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει αντιπολιτευτικά και... μνημονιακά

«Αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός ότι όλοι όσοι σήκωσαν τη σημαία "αντιμνημόνιο" δεν έχουν μια εναλλακτική πρόταση» δήλωσε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ η Φώφη Γεννηματά.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι το συνέδριο του κόμματος μπορεί

να αποτελέσει αφετηρία για να υπάρξει ένα «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης». Όπως διευκρίνισε: «Υπάρχουν περιθώρια να κάνουμε αλλαγές στο εσωτερικό μας, που θα βελτιώσουν τα πράγματα αισθητά. Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει να το παρουσιάσει τους επόμενους μήνες στον ελληνικό λαό και επίσης άμεσα μέτρα ανακούφισης, γι' αυτό και διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Άφησε μικρό περιθώριο για ρήξη με την τρόικα, λέγοντας: ««Πιέζουμε και διεκδικούμε χωρίς να κινδυνεύει η χώρα να ξαναβρεθεί στο κενό. Αυτό σημαίνει, ότι και οι εταίροι μας στην κυβέρνηση θα πρέπει να κατανοήσουν τη δική τους ευθύνη διατήρησης αυτής της κυβέρνησης και να αφουγκραστούν τις ανάγκες της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.