ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους φοιτητές και φορείς

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας για τους άτυχους σπουδαστές

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τους τρεις φοιτητές που νοσηλεύονται στην εντατική. Ο Δήμος αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς των σωρών των δύο άτυχων φοιτητών.

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας για τους άτυχους σπουδαστές

Την απόφαση να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των σωρών των δύο άτυχων φοιτητών του ΤΕΙ που έχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις που προήλθαν από αυτοσχέδιο μαγκάλι στους τόπους καταγωγής τους, έλαβε ομόφωνα σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

Παράλληλα αποφασίστηκε αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης του σώματος και εν συνεχεία οι δημοτικοί σύμβουλοι συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας με κεριά που έκαναν στο κέντρο της πόλης φοιτητές των ΤΕΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ άλλη πορεία διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Παράλληλα πληθώρα ανακοινώσεων διαμαρτυρίας εκδόθηκαν από φορείς της πόλης.

Την ίδια ώρα, συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί στη Λάρισα για τους τρεις φοιτητές που βρισκόταν στο σπίτι των δύο άτυχων φίλων τους και νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα. Η κατάσταση τους αν και κρίσιμη είναι σταθερή τις τελευταίες ώρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.