ΕΛΛΑΔΑ

Δύο τραυματίες

Μαχαίρωσαν φιλάθλους στον Πανελλήνιο

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ στις 10:00 μέσα στο γήπεδο μπάσκετ του Πανελλήνιου, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας του Πανελλήνιου με το Σπόρτιγκ.

Μαχαίρωσαν φιλάθλους στον Πανελλήνιο

Για άγνωστους λόγους περίπου είκοσι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν ξαφνικά στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, τραυματίζοντας τους δυο, τον έναν με μαχαίρι και τον άλλο με γροθιές.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Από την αστυνομία συνελήφθησαν ένας 24χρονος ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε στους φιλάθλους του Σπόρτιγκ, ενώ προσήχθησαν και άλλα πέντε άτομα τα οποία εξετάζονται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.