ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο στο Μέγαρο Μουσικής

Κλείνει 30 χρόνια δράσης η «Φλόγα»

Ένα «ηλεκτρονικό» κερί, αφιερωμένο στην μνήμη των παιδιών που έχασαν την μάχη με τον καρκίνο, θα ανάψουν οι παρευρισκόμενοι το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Κλείνει 30 χρόνια δράσης η «Φλόγα»

Τη Δευτέρα στις 4 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια δράσης της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, θα τραγουδήσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ανάμεσά στους χορηγούς συμβολικά θα είναι και ένα 13χρονο αγόρι που μια μέρα πήγε στον Ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ τον κουμπαρά του...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας αναφέρει στο μήνυμά του, «Ξεκινήσαμε πριν 30 χρόνια, θέσαμε στόχους και ζητήσαμε τη συμπαράσταση των γιατρών, των νοσηλευτών μας, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Η συγκινητική ανταπόκριση, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για μας τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Σήμερα, 30 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι πολλοί από τους στόχους μας έχουν επιτευχθεί, ενώ άλλοι καινούργιοι στόχοι έχουν τεθεί και αποτελούν για μας προτεραιότητες.»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, θα κλείσει τη βραδιά αφιερώνοντας το τελευταίο τραγούδι της στα παιδιά της Φλόγας που δεν είναι πια μαζί μας, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ανάψουν ένα ηλεκτρονικό κερί στη μνήμη τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.